De liefhebbers van sprookjesachtige decors en mysterieuze figuren kunnen zich in de handen wrijven. De 7e editie van 'Wintersfeer op het Zilvermeer' wordt een hartverwarmende winterwandeling met onderweg... pure magie!

"Wintersfeer op het Zilvermeer" staat voor een feeërieke winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer.

Mysterieuze figuren, prachtige winterdecors en knappe vuurshows, maar ook gezellig genieten van een chocolademelk, glühwein of jenever bij een streep live muziek, dat zijn de troeven van dit event.

De wandeling van ongeveer 2,7 kilometer wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen, klank- en lichtspelen.

Het programma

Intussen is het programma voor de winterwandeling volledig bekend.

Bezoekers zullen ogen en oren tekort komen. Ron Jaluai komt langs met zijn kleinste mobiele cocktailbar ter wereld. Je kan mee shaken op de beats van DJ booth Barkas deluxe en de romantische toer op bij de Oya rozen van Zazzu. Voor een heus vuurspektakel zorgt 'Essence of Fire' en Barbarossa brengt vuurtheater. Je kan genieten van de lichtgevende steltenact 'Paardjes' en Tjoebie die zet je voor een raadsel:

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet... Maar... wat is het dan wel? Niemand weet het. Iedereen maakt ervan wat hij zelf wil.

De Belgische koorddansgroep 'Lyapunov' zorgt letterlijk en figuurlijk voor een hoogtepunt als afsluiter van de avond!

Online tickets

Niet onbelangrijk om te weten. De ticketverkoop draait op volle toeren.

Voor 'Wintersfeer op het Zilvermeer' moet je vooraf je tickets bestellen via https://wintersfeer.zilvermeer.be. Ook gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar bestel je vooraf online.

Kom gezellig buiten in de provincie Antwerpen

Kom Gezellig Buiten bundelt winterse activiteiten vol vuur en licht in de provincie Antwerpen. Provinciale domeinen en locaties dompelen zich onder in een gezellige, feeërieke sfeer. Tijdens de wintermaanden is het warm en vurig in provincie Antwerpen. Koud weer, heerlijk warme sfeer! Check de winterse activiteiten via www.gezelligbuiten.be

Wanneer:
Vrijdag 14 december
Start wandeling vanaf 18 uur tot 21 uur (einde 23 uur)

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Deelnameprijs:
€ 4 (-6 jaar GRATIS)

Enkel toegang met online ticket (https://wintersfeer.zilvermeer.be)
www.zilvermeer.be - www.gezelligbuiten.be www.puttekewinter.be

info@zilvermeer.be