U bent hier

Beleefpad ‘StoerToer’ voor gezinnen en kinderen opent op 4 oktober

Mol
25.09.2019 - 17.04u
Door: Mark Jaspers

Vanaf 4 oktober biedt de dienst toerisme een gloednieuwe wandelroute voor gezinnen en kinderen van 3 tot 12 jaar aan: de StoerToer! Het beleefpad loopt over een afstand van drie kilometer met start en einde aan zorgboerderij De Galbergen, Don Boscostraat 35. Enkele hindernissen staan al klaar, maar we vragen om nog even te wachten met uittesten tot na de opening wanneer alles gekeurd is.

Om 'buiten' voor iedereen dichterbij te brengen, ging dienst toerisme samen met Bureau Niche aan de slag, met als resultaat een tocht vol ontdekking en avontuur. De StoerToer heeft zijn naam niet gestolen: stoere houten gebrande wegwijsbordjes helpen je op weg naar meer dan 20 uitdagingen!

Aanwezige troeven

Domein Galbergen heeft alle troeven in huis voor een avontuurlijk beleefpad. Hoogteverschillen, grote stevige vormen, gek gevormde takken,... vormen de basis. Op sommige plekjes zijn zelfs geen extra ingrepen nodig om het spannend te maken. Simpele uitdagingen zoals 'wie kan hier het snelst een rondje om rennen?' zorgen al voor plezier.

Nieuwe hindernissen

Onderweg passeer je hindernissen die speciaal voor dit parcours gemaakt zijn. Alle objecten spreken vanzelf aan tot spelen en ontdekken. Momenteel is het parcours nog in opbouw, de hindernissen die er al staan moeten nog afgewerkt en gekeurd worden. We vragen de grote en kleine bezoekers om de speelelementen nog niet te gebruiken. Nog even wachten dus...

De StoerToer is volledig gratis en altijd toegankelijk.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto