Slaag je erin wat te sparen?
Vind je dat de rente op je spaargeld te laag is?
Zou je je geld graag wat meer laten opbrengen?
Wil je je spaarcenten beschermen tegen inflatie?

Er is een oplossing om je spaargeld te beschermen tegen inflatie. Beleggen is eenvoudiger dan je denkt. Maar, je dient wel op te passen voor valkuilen en beginnersfouten.

Word expert in beleggen

Op 20 woensdagavonden word je ingewijd in de diverse deelaspecten van de financiële wereld. Na afloop van de cursus ben je op de hoogte van de vele opportuniteiten en risico's die de geld- en kapitaalmarkten inhouden.

We beginnen met de basis... Er is dus geen voorkennis vereist. Al meer
dan 500 tevreden cursisten volgden de afgelopen 6 jaar de cursus.

Les van ervaren belegger

CVO HIK wist Pascal Paepen te strikken als leraar voor de cursus. Pascal heeft zelf 30 jaar ervaring met beleggen en was 19 jaar zakenbankier in Brussel en Londen. Je kan hem kennen als financieel correspondent voor Radio 1 en het radionieuws of als columnist voor De Tijd en Het Belang Van Limburg.

Hij staat erom bekend dat hij de vaak moeilijke financiële materie kan uitleggen op een eenvoudige manier. Dankzij zijn jarenlange ervaring als trader en bankier weet hij ook ervaren beleggers te boeien.

Interesse?

De opleiding start op woensdag 16 oktober om 18.30 uur in het auditorium van CVO HIK / Thomas More (Kleinhoefstraat 4, Geel).

Schrijf je in via inschrijven@beleggenvooriedereen.be.
Meer info op www.hik.be.