Ook dit jaar vind je de grootste actieve beleggingsclub van Vlaanderen op CVO HIK in Geel, en wel dankzij de opleiding Beleggen voor iedereen, die ondertussen al vijf jaar op rij geïnteresseerden weet aan te trekken. Van waar komt die populariteit en wint deze opleiding ook jouw interesse?

Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- of West-Vlaanderen: de cursisten van de unieke opleiding Beleggen voor iedereen komen van heinde en verre om de kunst van het beleggen onder de knie te krijgen.

Ze doen dit nog steeds onder begeleiding van beleggingsexpert Pascal Paepen. Wist je trouwens dat in de afgelopen vier jaar deze opleiding meer dan 1000 inschrijvingen gehad heeft en dat het aantal deelnemers aan de beleggingsclub opgelopen is tot meer dan 200?

Maak deel uit van de beleggingsclub

Vanaf het tweede jaar van de opleiding kan je deelnemen aan de beleggingsclub op CVO HIK. Dan kom je maandelijks samen om de clubportefeuille te beheren en je persoonlijke beleggingsverhaal te bespreken. De deelnemers investeren maandelijks € 50 om samen aandelen te kopen, wat omgerekend op zo'n € 10 000 neerkomt dat elke maand belegd wordt.

Nieuw vanaf september 2017

De opleiding Beleggen schakelt nog een versnelling hoger door een gloednieuw programma voor te schotelen met een tiental gerenommeerde sprekers op het vlak van beleggen, onder het motto 'Beleggen is het nieuwe sparen in renteloze tijden'. Deze reeks van lezingen staat open voor iedereen, ook als je nog geen basiscursus Beleggen gevolgd hebt. Wil je je inschrijven voor deze reeks? Dan kan dat voor een enkele lezing, maar ook voor de volledige reeks. De eerste sessie is gratis bij te wonen en valt op maandag 25 september 2017 om 18.30 u.

Een uitgebreide brochure over de opleiding Beleggen voor iedereen, alsook de verschillende lesdata vind je op de website :

http://hik.be/Zoek?OplVarId=82&studGebiedId=35#Mid