U bent hier

Beleving staat centraal op nieuwe stand Coöperatie Hoogstraten

Kempen regio
06.02.2019 - 13.03u
Door: Mark Jaspers

Vandaag gaat hét topevenement voor de AGF-sector van start. Van 6 tem 8 februari 2019 worden de hallen van de Messe Berlin volledig ingepalmd door de 27e editie van Fruit Logistica.

Meer dan 80.000 bezoekers gaan op zoek naar nieuwe en verfrissende ideeën en zien deze beurs bovendien als unieke kans om aan hun netwerk te bouwen. Kortom, dé gelegenheid voor Coöperatie Hoogstraten om zichzelf te presenteren aan de internationale retail en groothandel.

Beleving zorgt voor emotie én emotie doet kopen

Met een gloednieuwe stand wil Coöperatie Hoogstraten bezoekers dit jaar niet alleen kennis laten maken met haar kwaliteitsvol productaanbod, maar vooral ook inspireren. Inspiratie geven voor nu of in de toekomst, dat is het doel.

Naast een centrale ontmoetingsplaats aan de linkerkant is er rechts veel aandacht voor winkelbeleving. In de Hoogstraten Food Market worden klanten echt ondergedompeld in een unieke retailervaring. Winkelbeleving blijft één van de troeven in de hedendaagse competitieve marktsituatie. Door te kiezen voor dit concept wil Hoogstraten haar klanten handvaten aanreiken om onderscheidend te zijn.

Van productpresentatie naar experience

De Hoogstraten Food Market is een ruimte die volledig gewijd is aan manieren om het AGF-schap verder te ontwikkelen en te upgraden. Voor verschillende gebruiksmomenten worden innovatieve productconcepten voorgesteld die de klant onmiddellijk kan implementeren.

Bovendien wordt de sfeer in alle onderdelen op een consistente manier doorgetrokken. De indeling in breakfast, cooking, kids, apero en 'on the go' zorgt ervoor dat alle Hoogstraten producten in de kijker staan. Er worden niet alleen concepten getoond voor aardbeien, maar ook voor zachtfruit, tomaten, paprika en andere groenten.

Een mooi voorbeeld hiervan is het originele 'on the go' concept waarbij de focus ligt op gezond en gevarieerd snacken gedurende een ganse week. Aardbeien, bessen, verschillende soorten tomaatjes, mini-komkommers en mini-paprika worden in 1 display tentoongesteld en zorgen voor een gezonde snack op elke dag van de week. Een leuk extraatje is dat alle bezoekers een gezonde snack mogen meenemen voor onderweg.

imageMeer nieuws

100.000-en Chinese wolhandkrabben blijven Kleine Nete teisteren

100.000-en Chinese wolhandkrabben blijven Kleine Nete teisteren
Grobbendonk | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen | Westerlo 17.04.2019 - 15.01u

Intracto : 'Expertise in Salesforce, Adobe & Oracle breidt uit door overname Adagio'

Intracto : 'Expertise in Salesforce, Adobe & Oracle breidt uit door overname Adagio'
Herentals | Kempen regio | Vlaanderen 17.04.2019 - 14.48u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 17.04.2019 - 11.10u

Circustheater 'Circus Ronaldo' met Swing

Olen 17.04.2019 - 11.01u

Stefaan Sarens nieuwe voorzitter AZ Herentals

Stefaan Sarens nieuwe voorzitter AZ Herentals
Herentals | Kempen regio 17.04.2019 - 10.56u

Ongeval E313 in Geel - Weg na meer dan tien uur vrijgemaakt in Geel-Oost (2)

Ongeval E313 in Geel - Weg na meer dan tien uur vrijgemaakt in Geel-Oost (2)
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland | Olen | Vlaanderen 16.04.2019 - 22.59u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto