U bent hier

Belgisch kampioen per team zkt nieuw indoortrainingslocatie

Herenthout | Neteland
19.09.2017 - 17.40u
Door: Mark Jaspers

Het zomerseizoen zit er op voor de handboogschutters van "De Eendracht Herenthout" dat ze afgelopen weekend afsloten met het BK 25m. Dat de sporters het goed doen valt niet te ontkennen. Sinds kort zijn zij Belgisch Kampioen op de Olympische afstand van 70m.

Verder hebben ze onder hun leden nog een Belgisch en Vice-Belgisch Kampioen bij de jeugd en een jeugdschutter die zich geplaatst heeft voor het EK outdoor jeugd waarmee hij sinds kort in het Nationaal Team zit. Dat konden ze verwezenlijken dankzij de nieuwe buitenstand die de gemeente Herenthout voor hen bouwde.

Helaas zoeken ze nog een binnenstand om tijdens het winterseizoen te trainen en ook daar hopelijk succes te boeken op de kampioenschappen. Een trainingslocatie heeft vooral lengte nodig met verwarming en sanitair. Meer hebben deze sporters niet nodig om volop voor hun sport te gaan.

Wil je meer weten over hen, volg dan hun Facebookpagina (www.facebook.com/DEHerenthout). Kan je hen helpen met een indoor trainingslocatie? Dan kan je hen via dezelfde pagina een bericht sturen of contact opnemen via deh.herenthout@proximus.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto