Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Belgische bloemenveiling, bloemenkwekers en floristen zetten actie op voor slachtoffers aardbevingen

Floral

Op donderdag 23 februari slaan Euroveiling, bloemenkwekers, floristen en de Koninklijke Unie van de Floristen van België de handen in elkaar en organiseren ze een solidariteitsactie ten voordele van het Consortium 1212.

Op donderdag zal Euroveiling, de enige Belgische bloemen-en plantenveiling, alle transactiekosten die die dag gemaakt worden, schenken aan het goede doel. Daarnaast zullen ook een 10-tal kwekers uit zowel binnen- als buitenland een deel van hun omzet doneren.

Floristen kunnen bieden op de bloemen- en planten van de deelnemende kwekers en kunnen bovendien nog een vrijblijvende donatie doen. Directie Euroveiling: “Deze dramatische gebeurtenis grijpt iedereen aan. De sector wil niet achter blijven en zet zich in om een inzameling te organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat, als we samenwerken, meer kunnen verwezenlijken en dit zal aanstaande donderdag zichtbaar zijn op de bloemen- en plantenveiling.”

De opbrengst van de solidariteitsactie gaat naar de slachtoffers van de aardbevingsramp. Het opgehaalde bedrag wordt op dinsdag 28 februari bekendgemaakt. Het hele gebeuren zal ook op de voet gevolgd kunnen worden op de sociale media kanalen van Euroveiling: Instagram: https://www.instagram.com/euroveiling/ Facebook: https://www.facebook.com/Euroveiling/

Alsook die van de KUFB : Instagram: https://www.instagram.com/kufb_urfb/ Facebook: https://www.facebook.com/Florists.be Euroveiling is gelegen aan de Vilvoordsesteenweg, 46  1120 Brussel.

Floral

Deel dit artikel