Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Belgische webshop Pit&Pit breidt uit : 'Gezonde voeding in heel België en Frankrijk'

Pit&Pit, de grootste webshop met gezonde voeding in Vlaanderen en Nederland, breidt haar territorium uit. Het bedrijf biedt natuurlijke producten aan zoals noten, kruiden, thee en specerijen. Haar meer dan 2.500 producten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen additieven.

"We kijken ernaar uit om onze gezonde producten voortaan in heel België en Frankrijk aan te bieden." De missie van Pit&Pit is haar klanten kwalitatieve en biologische producten aan te bieden. Het assortiment omvat biologische, glutenvrije, lactosevrije en GGO-vrije producten, inclusief vegetarische en veganistische opties. Pit&Pit werkt samen met Europese producenten om een verscheidenheid aan verrassende producten aan te bieden.

“Wij bieden kruiden, noten en andere voeding aan in iets grotere hoeveelheden. Door deze te kopen, besparen klanten geld én hebben ze altijd gezonde voeding in huis”, aldus Sven Van Gucht, CEO van Pit&Pit.

Gezonde voeding voor iedereen

Pit&Pit is al jaren actief in Vlaanderen en Nederland, maar richt zich nu op Franstalig België en Frankrijk. "Al jaren vinden onze producten hun weg naar Vlaamse en Nederlandse keukens. We kunnen niet wachten tot ze overal in België en Frankrijk hun intrede doen," zegt Van Gucht. Het assortiment bestaat voor 90% uit eigen Pit&Pit producten.

Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd in het lokale magazijn in Hoogstraten. De producten van externe producenten moeten ook aan strenge eisen voldoen. De nadruk ligt op lekker, hoogwaardig en gezond eten.

Continue groei door de jaren heen Pit&Pit is de afgelopen jaren sterk gegroeid: "Momenteel zien we een stijgende marktvraag naar gezonde voeding. We hebben al jaren een eigen magazijn en binnenkort starten we met de bouwplannen voor een verdere uitbreiding. Door de stijgende vraag naar onze gezonde producten zijn wij genoodzaakt onze activiteiten uit te breiden", aldus Van Gucht. En de groei gaat verder. Elke week komen er producten bij.

Het voedingsbedrijf luistert zorgvuldig naar de feedback van klanten en past deze indien nodig aan. Zo is de webshop een portaal voor een verscheidenheid aan producten en een plek waar iedereen gezond en lekker eten kan vinden. "Er is ook een groeiende verscheidenheid aan producten zoals boeken, cosmetica en lifestyleproducten. Onze groei wordt gedreven door de toenemende interesse in gezonde voeding. Met onze internationale expansie hopen we onze plaats als Belgische e-commerce speler van topniveau verder te verstevigen," aldus Van Gucht.

Over Pit&Pit

Pit&Pit is de grootste webshop met natuurlijke voeding van België en Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2010. In totaal zijn er een 40-tal werknemers actief. De afgelopen jaren (2019-2022) is het bedrijf gemiddeld met meer dan 50% gegroeid. Er zijn meer dan 2500 producten, waarvan ongeveer 90% van het eigen Pit&Pit merk. Ze bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen of onnatuurlijke toevoegingen. De missie van Pit&Pit is het aanbieden van gezonde voeding in heel Europa.

Deel dit artikel