Beloften Halle Gooik – Real Noorderwijk 1-2

Door de spoorstaking in Brussel mochten we genieten van de files in deze regio. Een lange rit van 1,5 uur tot gevolg. Schapmans stond al te wachten op ons.
De wedstrijd begint met een zeer traag tempo. Pas na zeven minuten een eerste schot van Othman maar de bal gaat net naast. Na dat beide coaches hun time out gebruiken wordt het spel ietsje beter. Beide ploegen kregen een paar halve kansen maar misten duidelijk efficiëntie. Een logische 0-0 ruststand.
De tweede helft was van betere kwaliteit. De thuisploeg strafte bijna een missertje af bij de bezoekers maar Van Bael bracht redding. De thuisploeg komt met een mooi genomen vrije trap in de 32' op voorsprong. Van Bael was kansloos hierop. Real moet even bekomen en de coach vraagt time out. De bezoekers zijn eindelijk wakker geschud en beginnen nu met hogere pressing. Dit werpt zijn vruchten af in de 44' toen Mati met een knappe voorzet Ward bediende en deze de bal in het lege doel te leggen had.1-1. Real blijft voor de overwinning gaan. Het verlossende doelpunt wordt gescoort twee minuten voor tijd. Othman trap een vrije trap schitterend binnen.1-2. Meteen goed voor de eindstand.
Real speelde met: Van Bael Davy, Ameziane Othman, Vivijs Ward, Bahloul Smail, Vervoort Jarne, Rahou Bilal, Oucheikh Jamal, Gessner Mathias, De Bie Lorenz, Bouyakoubi Yassin.

verslag: Gino Vervoort/Real Noorderwijk/Nnieuws.be