Opvallende figuur in SKS Herentals-Ramsel was thuisaanvaller Ben De Groof. De Groof scoorde 4 keer. Ramsel was een maatje te klein. Het werd uiteindelijk 6-0.

SKS Herentals voetbalde zich in de eerste 10' al vier kansen bij mekaar. De bezoekende doelman redde 2 keer op pogingen van Wout Rayen.

De thuisploeg tikte de bal prima rond en scoorde voor de rust nog driemaal via Ben De Groof. Hij stond telkens op de juiste plaats om af te ronden. Toen Paepen zijn kopbal miste waren de verdedigers zo verbouwereerd dat ze een ouwgoal maakten.

In de tweede helft werden er vervangingen doorgevoerd. SKS bleef rustig combineren, miste wel kansen maar scoorde nog 2 keer via een hard schot van Bjorn Swerts en een 4e goal van Ben De Groof.

SKS begroette een nieuwe doelmannen. Omdat de 3 eigen doelmannen in de lappenmand liggen, werd in extremis nog Sven Osier van Rijmenam aangetrokken.

Woensdag speelt SKS Herentals thuis om 19u een oefenwedstrijd tegen Bevel.