U bent hier

Ben jij de beste uitbater voor cultuurcafé van 't Getouw?

Mol
26.08.2016 - 21.58u
Door: Herman Gezelle

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zit horeca in je hart en nieren? Ben je deskundig, klantvriendelijk en dynamisch? Dan ben jij misschien wel de geknipte uitbater voor het cultuurcafé in 't Getouw.

Heb je interesse in deze concessie van negen jaar? Grijp dan nu je kans en dien uiterlijk 23 september 2016 om 11 uur een dossier in met je uitgewerkte kandidatuur. Met het juiste concept is deze concessie bijzonder rendabel.

Cultuurcentrum 't Getouw baat – naast Schouwburg Rex – ook Zaal 't Getouw, een exporuimte en vergaderzalen uit. Deze liggen, met uitzondering van Schouwburg Rex, allemaal in administratief centrum 't Getouw. Daarnaast huisvest dit gebouw nog tal van andere gemeentelijke diensten, waaronder de bibliotheek.

Dankzij de sterke bezetting van Zaal 't Getouw in de periode tussen september en mei, de aanwezigheid van vele gemeentediensten, de expositiezaal, de trouwzaal en de talrijke bibliotheekbezoekers vormt dit café een centraal knooppunt waar dagelijks talrijke mensen passeren.

Bovendien ligt er een grote centrumparking voor de deur en grenst 't Getouw aan de idyllische Wandelweg langs de Molse Nete, een grote school en het handelscentrum.

Als uitbater mag je zowel drank als eten aanbieden. Het cultuurcafé is vrij van brouwer en brouwerij.Tijdens de voorstellingen en activiteiten in Zaal 't Getouw, de exporuimte of in de foyer, sta je ook in voor de drankbedeling vanuit de toog in de foyer of het cultuurcafé.

Criteria en procedure

De verschillende criteria waaraan je moet voldoen en de procedure die we volgen, vind je terug op www.gemeentemol.be.

Meer info: aankoopdienst, 014 33 09 30, aankoopdienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto