Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Benefietconcert Vocaal Ensemble Markant : cheque €2.045 voor Togo

Markant rr

Vocaal Ensemble Markant organiseerde eind mei een Togo-benefietconcert  dat €2.045 opleverde. Dit bedrag wordt integraal geschonken aan vzw Togo Debout om hun waardevolle projecten in Togo te ondersteunen.

"Dankzij de generositeit van alle aanwezigen en de inzet en medewerking van vele vrijwilligers op het benefietconcert kan vzw Togo Debout nu de bouw van sanitaire voorzieningen in de school van Djagblé financieren", klinkt het.    "Het gebrek aan toiletten leidde eerder al tot tragische incidenten. De leerlingen zullen voortaan gezond en veilig hun behoefte kunnen doen.

Over Vocaal Ensemble Markant Vocaal Ensemble Markant is een groep gepassioneerde zangers die met hun muziek niet alleen willen ontroeren, maar ook een positieve impact willen hebben op de wereld. Met (benefiet)concerten en andere evenementen streven ze ernaar om goede doelen te ondersteunen en gemeenschappen te versterken.

Over vzw Togo Debout 

vzw Togo Debout is een vzw die zich inzet voor de verbetering van de levensomstandigheden in Togo. Door middel van diverse projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en infrastructuur werkt de organisatie aan een betere toekomst voor de Togolese bevolking.

Markant rr

Deel dit artikel