U bent hier

Benjamins HBBC scoren 1000e korf

Herentals
04.02.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Niet allen de heren en dames van HBBC doen het goed in hun reeksen van het provinciale basket. De benjamins HBBC scoorden het voorbije weekend in de uitwedstrijd op BBC Laakdal hun 1.000e korf van het seizoen.

BBC Laakdal – HBBC Benjamins: 25 - 92

De benjamins van Herentals mochten dit weekend op bezoek bij het wat lager gerangschikte Laakdal. Herentals liet er geen twijfel over bestaan dat het gekomen was om te winnen, en gingen dadelijk van start met verschroeiend basket. Verre dieptepassen, lay-ups, uitgekiend passenspel, … alles was aanwezig voor een mooie wedstrijd.

En dat werd het ook. Laakdal liet zich gelukkig niet doen en probeerde de benjamins nog af te blokken. Maar Herentals was toch een maatje te groot.

Halverwege het derde kwart gooide Tobias Valckx er dan nog eens het duizendste punt van het seizoen in. Reden te meer voor een feestje op de tribune. Toen achteraf bleek dat BBC Laakdal ook nog zijn jaarlijkse supportersfeest gaf, durfden sommige ouders ook nog een danspasje te plaatsen.

Opdracht geslaagd, en door het verlies van Berlaar bij Kontich, schuiven de Herentalse benjamins nu van een vierde naar een gedeelde derde plaats in de rangschikking.

Team: Louise, Margarita, Tobias, Jan, Kobe, Maarten, Senne en Jasper
imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto