Op dinsdag 12 november van 19 tot 22 uur kan je in het gemeentehuis deelnemen aan de beleidsavond over het meerjarenplan 2014-2019. Het meerjarenplan beschrijft de doelstellingen, actieplannen en acties van de gemeente en is het kader waarin we de volgende jaren investeren en werken.

De doelstellingen en actieplannen zijn opgedeeld in vijf domeinen: algemene financiering, mens en samenleving, ruimte en infrastructuur, politie en brandweer en organisatie. Met presentaties en werktafels peilen we naar de belangrijkste doelstellingen en actieplannen. Het belooft alvast een boeiende avond te worden! Je maakt er kennis met de twaalf doelstellingen, de drieënzestig actieplannen en de honderden geplande acties van het gemeentebestuur.

Voor 31 december moeten alle lokale besturen hun meerjarenplan goedkeuren. Het is het kader voor de budgetten voor de werking en de investeringen van deze bestuursperiode. Wil je er graag bij zijn? Kom dan op dinsdag 12 november van 19 tot 22 uur naar gemeentehuis in de Boerenkrijglaan 61 in Westerlo. Door te antwoorden op deze mail ben je zeker van je plaatsje.