U bent hier

Berg en Dal VV - VC Herentals : 'Beide teams onder spanning'

Herentals | Kempen regio
07.12.2019 - 10.12u
Door: Herman Gezelle

Berg en Dal VV ontvangt zondag aan de Sportlaan VC Herentals. Succescoach Rudy Van Houdt kijkt uit naar de Kempense derby, want hij was zo'n 14  jaar geleden al trainer bij rood-wit.

'VC Herentals heeft zich goed herpakt, maar wij willen onze 5e plaats zeker behouden', vertelt  Van Houdt.  'Op St.-Janneke beleefde ik een heel leuke tijd, want ik werd met hen kampioen in 3e provinciale en het daaropvolgende seizoen speelden we de eindronde in 2e provinciale.

Ik kijk uit naar het blij weerzien met voorzitter Tony De Busser, secretaris Jan Deckers en Dirk Van den Eynden. Er is natuurlijk ook nog m'n vriend-kiné Jos Janssens, want hij bleef als verzorger al die jaren trouw op post.”

Zowel voor Berg en Dal als VC Herentals staat er veel op het spel.  Rood-wit mag nog teren op de knalprestatie van vorige week (4-0 tegen St.-Dimpna). Maar de punten blijven belangijk voor een veilige remonte. (gv)

Berg en Dal VV : Bodard, Koppers, Van De Sande, Boonen en Driesen zijn out.  Coach Van Hout duidt nog 3 spelers aan.

Kern: Kenens, Maes, Slegers, Bakkovens, El Idrissi, Joris, Dams, Kevin Oris, Didier, Mike Oris, Smeets, De Scheemaecker.

VC Herentals: Voorspoels heeft de looptraining hervat; Michiels is out. Aladji is geschorst. Coach Braeckmans duidt nog 2 spelers aan.

Kern: Brosens, Adriaensen, Bellens, De Ridder, Convalle, Vlaeymans, Koçak, Van Der Linden, Dillen, Szalega, Lasters, Vandepaer, De Peuter. (Foto archief Nnieuws.

Berg en Dal VV - VC Herentals : zondag aftrap om 14.30u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto