SKS Herentals won dankzij een strafschop omgezet door Eder. Hendrickx werd met 2x geel bij SKS uitgesloten. Volgende week staat SKS Herentals-Oevel op het programma.

Verdiende overwinning voor de SKS-jongens,  die toch 40' verder moesten met 10 man nadat Hendrickx zijn 2e gele kaart voor het teruggeven van de bal aan de tegenstrever, maar de scheids zag als het wegtrappen van de bal.

Beide teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd met kansen aan beide zijde,  maar toch zag je dat de blauw-witte meer en meer
de bal begonnen op te eisen en meer wilde dan een één punt waarvoor je voor de wedstrijd wilde tekenen.

De tweede helft begon dan slecht met die 2e gele kaart waardoor SKS het toch even lastig kreeg,maar als éénmaal de organisatie terug
op punt stond voelde de spelers van Berlaar dat het voor hen nog een zwaar halfuur zou zijn.

Want toen de Suk nogmaals de verdediging in snelheid nam, werd hij door de laatste verdediger ten val gebracht waarvoor deze geel kreeg.  Maar de Suk zou de Suk niet zijn mocht hij weer niet iets uit zijn schoenen toveren,   langs de zijlijn 2 à 3 spelers in de wind zetten,  de zestien inlopen en dan gehaakt worden.

De daarop volgende strafschop wordt feiloos door Eder omgezet, 0-1 (70')

SKS speelde de wedstrijd verder rustig uit en nam zo de verdiende overwinning mee naar Herentals.

Volgende wedstrijd thuis tegen VV Oevel, zondag 9/3 om 15.00u.

Verslag : Jan Van Eccelpoel / N.