Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nijlen zal gemeenteraadsvoorzitter Bert Celis kandidaat zijn voor Groen. Momenteel zetelt hij nog voor Nijlen & U in de gemeenteraad.

"Dit is een keuze met de blik op de toekomst, niet op het verleden. Groen Nijlen combineert de juiste ideeën met een frisse competente ploeg.
Het is die wervende combinatie die me zo aantrekt in het verhaal van Groen." aldus Celis.

"Omdat ons dorp nood heeft aan een frisse wind, een sterk bestuur dat inzet op een versnelde vernieuwing en verduurzaming van het beleid" dat antwoordt Bert Celis wanneer hem gevraagd wordt naar de reden voor zijn keuze voor Groen.

"Met deze sterke ploeg kunnen we na 2018 een doorbraak realiseren op het vlak van
vooruitstrevend beleid voor Bevel, Kessel en Nijlen" treedt Lien Du Four, Groen voorzitster en gemeenteraadslid, hem bij.

"Samen met de ploeg van Groen Nijlen en voorzitster Lien Du Four wil ik in het bijzonder mee mijn schouders zetten onder mobiliteit & openbare werken. Het is geen nieuws dat ik mij ook de afgelopen jaren al kritisch heb opgesteld rond dit
thema", geeft Bert Celis aan. "De doelstelling van Groen en de lijst Groen

Open VLD is erg duidelijk: na de verkiezingen op een vernieuwende manier mee besturen in Nijlen. Die vernieuwing geven we vorm door uit te pakken met een
frisse en kwalitatieve ploeg en een breed gedragen project voor alle Nijlenaars.

Ons programma, waar we momenteel hard aan werken, zal dit ook zeer concreet maken", aldus voorzitster Lien Du Four. "De Nijlenaar heeft geen boodschap aan politieke spelletjes. Ik zal constructief blijven werken met de huidige meerderheid zodat deze bestuursperiode op een correcte manier kan worden afgesloten." besluit Celis. (pb)