Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bestel Merodefeestpakketten en ondersteun lokale ondernemers

De Merode

De feestdagen komen dichterbij, de pakjeskoorts begint stilaan te stijgen. Heel wat mensen gaan op zoek naar een origineel cadeau voor familie, vrienden, werknemers of zakenrelaties. Op dit gevoel spelen Landschapspark de Merode en vzw de Merode Ondernemers graag in met de lancering van de Merodefeestpakketten.

Het Merode feestpakket…?

… is een doos vol lokale producten van Merodelabelhouders. Producten die stuk voor stuk duurzaam en lokaal geproduceerd zijn. Zo is dit niet enkel een heel lekker pakket om te krijgen, maar de koper ondersteunt hiermee de lokale Merodeondernemers, en dus blijft ook hij met een warm gevoel achter. Concreet zijn er 2 varianten te koop: een pakket van 35 euro of een pakket van 50 euro. De inhoud kan variëren maar is samengesteld met het aanbod van de labelhouders van landschapspark de Merode.

Het Merode feestpakket kopen

Wil jij graag iemand een Merodefeestpakket cadeau doen? Vind je dit het ideale geschenk voor je werknemers of zakenrelaties? Neem dan snel een kijkje op bezoekdemerode.be voor een overzicht van alle verkooppunten. Neem voor grote bestellingen vooraf contact op met één van onze verkooppunten. Verkopers die op bestelling werken, sluiten de bestellingen af op 12 december.

Ondernemerschap in Landschapspark de Merode

Landschapspark de Merode bevindt zich op de grens van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en strekt zich uit over 9 gemeenten (Aarschot, Diest, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo). Natuurgebieden, bossen, dorpen, open velden en tal van erfgoedparels vormen de rijkdom van het gebied.

dMO vzw is een samenwerkingsverband van plaatselijke ondernemers uit Landschapspark de Merode die het Merodegebied een warm hart toedragen. Officiële Merodelabelhouders gaan nog een stapje verder en zijn echte ambassadeurs van het landschapspark. Met veel trots dragen zij een kwaliteitslabel en dragen ze de kernwaarden van het landschapspark actief mee uit..

Tijdens het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal werden de Merodefeestpakketten voorgesteld © Tom Cornille voor Landschapspark de Merode

www.bezoekdemerode.be

De Merode

Deel dit artikel