Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bestuurder opgepakt voor bezit en verkoop van drugs, auto in beslag genomen, met 6 in voertuig...

Politie
De Onderzoeksrechter in Turnhout heeft een man uit Ravels aangehouden voor het bezit en de verkoop van verdovende middelen. De 18-jarige man trok met zijn auto de aandacht van één van de politieploegen omwille van onverantwoord rijgedrag.
 
'De man maakte bruuske stuurbewegingen en reed met onaangepaste snelheid door de Fonteinstraat en de Heizijde in Turnhout.
In de auto zaten in totaal 6 mensen: 2 vooraan, 3 op de achterbank en een 6e inzittende zat in de kofferruimte.
 
Bij een grondige controle van de inzittenden trof de politie bij de chauffeur en één van de passagiers samen zo'n 3.000 euro cash geld aan. Daarop werd ook het voertuig grondig gecontroleerd, o.m. met een drugshond. Die vond in een verborgen ruimte achter de autoradio 30 knijpzakjes met in totaal ruim 25 gram cocaïne.
 
De drugs en ook de auto van de jongeman werden in beslag genomen.
 
De chauffeur werd ook getest op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Die test was positief en het rijbewijs van de man werd onmiddellijk ingetrokken.
 
Voor alle andere verkeersinbreuken, waaronder het onverantwoord rijgedrag, werd nog eens een afzonderlijk proces-verbaal opgesteld. De chauffeur speelde ook vorig jaar al eens zijn rijbewijs kwijt voor onverantwoord rijgedrag in het centrum van Turnhout.' (pol)
 
 
 
 

Fonteinstraat, Turnhout, België

Politie

Deel dit artikel