U bent hier

Bestuurders 3 voertuigen blijken goede engelbewaarders te hebben bij spectaculair ongeval in Balen - foto's

Kempen regio
01.02.2021 - 15.39u
Door: Lex Verellen

Op Hoolst Balen zijn rond 14.45u drie voertuigen tegen elkaar gebotst. Bij het ongeval waren een vrachtwagen, een bestelwagen en een auto betrokken. De bestuurders komen zo goed als ongeschonden uit het spectaculaire ongeval.

Het ongeval gebeurde na een inhaalmanoeuvre. Een auto stak een bestelwagen voorbij in een flauwe bocht. Daarbij kwam de auto in botsing met een tegenliggende vrachtwagen.

De vrachtwagen kantelde en kwam tot stilstand tegen een boom. De vrachtwagen raakte ook een tegenliggende bestelwagen die tot schroot werd herleid.

De bestuurder van de vrachtwagen zat gekneld. Een ambulancier, die op amper 100 meter van het ongeval woont en thuis was, diende de eerste zorgen toe aan de vrachtwagenbestuurder.

Brandweer Kempen heeft de man bevrijd door het dak van de vrachtwagen af te zagen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelwagen en de autobestuurder konden nog zelf uitstappen.

Politie Balen-Dessel-Mol onderzoekt verder de oorzaak van het ongeval.  Overdreven snelheid van één van de voertuigen zou tot de brokstukken geleid hebben.  (VRTNWS/pol) Foto's Peter Vanderveken / Nnieuws.

image



Meer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto