Morgen 1 september gaat Betty Peeters, centrumleider van 't Convent2 Herentals, met pensioen.  
Betty Peeters begon haar loopbaan in het Kardinaal van Roey-instituut Vorselaar waar ze geschiedenis en taal onderwees en de internen begeleidde.

In 1984 gaat ze aan de slag bij de sociale dienst OCMW Herentals en in 1985 begint ze te werken in het dienstencentrum Convent op het Begijnhof Herentals als administratief medewerker.  In 2012 is ze er Bert Van Genechten opgevolgd als centrumleider.
5 jaar later, in 2017, leidt ze de verhuis van 't Convent in het Begijnhof naar 't Convent2 op de site Sancta Maria in goede banen.

'Betty was als centrumleider altijd eerlijk en correct tegenover het personeel, de klanten en de cursisten.  Ze zorgde ook dat haar team goed functioneerde. Iedereen had een goede samenwerking met haar. Ze heeft ook verschillende nieuwe projecten en activiteiten gerealiseerd', klinkt het bij de medewerkers Convent2 en het stadsbestuur.  

Dirk Soentjens : 'Prachtig nieuw dienstencentrum met Betty's dynamisch team'

Dirk Soentjens, algemeen directeur stad Herentals is zeer lovend : 'We danken Betty namens het ganse stadsbestuur van harte voor haar jarenlange inzet en in het bijzonder voor het vorm geven van ons prachtig nieuw dienstencentrum.

Hierbij werd haar team en de werking nog verder uitgebouwd tot het dynamisch geheel wat het vandaag is geworden.

Dit werd ten overvloede aangetoond met de inzet en ondersteuning die ze geboden hebben aan de meest kwetsbaren onder ons tijdens de coronacrisis. We wensen haar veel succes toe bij haar pensionering!', besluit Dirk Soentjens.

Foto's en red. Johan Temmerman/ Nnieuws.