Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bevraging van seniorenraad om belangen van Nijlense senioren zo goed mogelijk te behartigen

Al sinds vele jaren steekt de seniorenraad geregeld de koppen bij mekaar. Ze bekommeren zich over de belangen van de Nijlense senioren, adviseren het gemeentebestuur en organiseren zelf ook activiteiten. Om dat allemaal zo goed mogelijk af te stemmen op de actuele vragen en noden van de senioren, is er nu een grootschalige bevraging.

Vanaf 1 april kunnen alle senioren deze bevraging digitaal invullen. De link naar de bevraging is terug te vinden op www.nijlen.be/seniorenraad.  Vanaf 10 april is de bevraging ook op papier beschikbaar. Passeer aan het standje op de jaarmarkt (voor het gemeentehuis) of neem er later één mee bij de bibliotheek/ gemeentehuis, de woonzorgcentra, parochiezaal Den Heerd en Buurtpunt Nijlen.

Ben je lid van een seniorenvereniging vraag er dan gerust naar bij het bestuur van je vereniging. Neem je  in april deel aan een activiteit georganiseerd door de seniorenraad in samenwerking met lokaal bestuur Nijlen? Vraag er dan ook gerust naar.

Je mag altijd je adres doorgeven via senioren@nijlen.be of 03/410 02 11 dan krijg je ze per post opgestuurd.

Terugbezorgen kan nog tot 17 mei bij bibliotheek/ gemeentehuis, de woonzorgcentra, parochiezaal Den Heerd, via de rode postbussen of via de leden van de seniorenraad.

Deel dit artikel