U bent hier

Bezoek expo ‘Smits top 20’ Jakob Smitsmuseum

Kempen regio | Mol | Neteland
14.06.2021 - 13.08u
Door: Lex Verellen

Van 19 juni tot en met 12 september kan je in het Jakob Smitsmuseum (Sluis 155 a) de expo 'Smits top 20' bewonderen. De 'Smits top 20' verzamelt twintig topwerken van de hand van Jakob Smits.

Kinderen zijn ook samen met hun (groot)ouders welkom op het belevingsparcours. Je kan de expo bezoeken van woensdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur. Reserveren doe je best via www.jakobsmits.be of via 014 31 74 35.

Voor een waarderingstraject selecteerden het museumteam en een aantal Smitskenners deze topwerken. Ze kozen samen voor 'Het gehucht' als absolute topper.

Tijdens de coronasluiting in 2020 werd de top 20 virtueel voorgesteld aan het grote publiek. Daarna kreeg het publiek de kans om te stemmen voor dé ultieme topper. Ook zij kozen voor 'Het gehucht'. Geniet van twintig prachtwerken tijdens de expo!

Beleving centraal

Beleving staat centraal tijdens de 'Smits top 20'. Het museumteam herwerkt het museum tot een Smits-belevingsruimte en besteedt extra aandacht aan beleving om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Belevingsparcours

Op onze expo zijn ook kinderen meer dan welkom voor een heus belevingsparcours. Het hele museum werd hiervoor helemaal speciaal heringericht. Benieuwd? Reserveer zeker je plaatsje.

Reserveren

Wil je tussen 19 juni en 12 september een bezoek brengen aan de expo? Reserveer dan je plaats via www.jakobsmits.be of 014 31 74 35. Let op! Het Jakob Smitsmuseum is gesloten van 18 tot 22 augustus.

Prijs

De toegangsprijs voor deze expo is:

· Volwassenen: 5 euro

· Volwassenen met korting (+65-jarigen, -26-jarigen, houder van OKV-, KNACK-, Academie-, studenten- en lerarenkaart): 4 euro

· Leden vzw Vrienden, houders Museumpas en -18 jarigen: gratis

Meer info: Jakob Smitsmuseum, 014 31 74 35, jakobsmits@gemeentemol.be, www.jakobsmits.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto