Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Biekenbusseltje b(l)oeit zoekt standhouders voor Tweede leven- en handwerkmarkt

Kasterlee en de Kastelse biervereniging slaan de handen opnieuw in elkaar voor de organisatie van Biekenbusseltje b(l)oeit op zondag 16 juni.

Samen werken ze een totaalbeleving uit gewijd aan natuur, buurt en cultuur met als hoogtepunt een ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’. Standhouders voor de markt kunnen zich vanaf nu tot 16 mei inschrijven.

De ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’ biedt een unieke kans voor zowel verkopers als bezoekers om zich te laten onderdompelen in de charme van hergebruik en ambacht. Van 10 tot 18 uur kunnen standhouders hun tweedhandsschatten zoals kleding, decoratie, meubels, hebbedingen, vintage, brocante of ambachtelijke creaties/talent uitstallen in de straten rondom het bos van Biekenbusseltje (Berkenlaan in Kasterlee). Zowel spullen als talenten zijn welkom!

“Biekenbusseltje b(l)oeit is een uniek evenement met accent op de verbinding tussen buurt, natuur en cultuur”, vertelt schepen van cultuur Guy Van de Perre. “Het brengt mensen samen in een sfeer van gezelligheid en creativiteit”.

‘Het evenement biedt bovendien veel meer dan winkelen en verkopen”, zegt Filip Vanherck, voorzitter van de Kastelse Biervereniging. “Bezoekers kunnen genieten van optredens, lekker eten en drinken, natuureducatie en -beleving of verdwalen in het bos vol natuurvriendelijke (kinder)animatie. Het wordt een dag om te koesteren en samen herinneringen te maken.”

Iedereen kan deelnemen aan de ‘Tweede leven- en handwerkmarkt’. De deelnamekosten zijn laag en standhouders brengen zelf al hun materialen mee. Meer info en de link om in te schrijven zijn terug te vinden op www.kasterlee.be.

Deel dit artikel