U bent hier

Biertocht voor het tweede jaar op rij populair

Kasterlee
06.11.2018 - 19.28u
Door: Mark Jaspers

Wanneer het kouder is en de bladeren prachtige herfstkleuren hebben dan is het weer zover, mensen komen wandelen in Kasterlee! Voor het tweede jaar op rij biedt Toerisme Kasterlee hen een extraatje aan, ze kunnen deelnemen aan de biertocht 'D'r was es ... Thiele kerremis'.

Iemand heeft het nieuwe bier van de biervereniging gestolen. Tijdens het bierspel volg je het spoor van de dader en kom je aan de hand van enkele opdrachten te weten wie de dader is. Onderweg kom je langs drie Tielense cafés en geniet je van lekkere Kastelse streekbieren.

Mies Meeus, schepen van toerisme: 'Wat leuk dat deze biertocht zo'n succes kent. En helemaal terecht hoor, het is een ontspannende wandeling langs mooie wegen in Tielen!'

De wandeling telt 6 km en duurt ongeveer 3 uur. De kostprijs is 7 euro per persoon (inclusief deelnemingsformulier en 2 bonnen voor een Kastels bier). Reserveren is niet nodig, enkel vooraf het deelnemingsformulier betalen en ophalen bij Toerisme Kasterlee, café In den Drietip, café De Grote Fluit of café De Koetsier. Ben je met meer dan 10 personen, neem dan vooraf contact op met Toerisme Kasterlee.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto