Vanaf 5 januari 2015 kan je bij de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout op afspraak terecht voor niet-dringende zaken. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten en dat we een betere dienstverlening kunnen bieden. Afspraken kan je maken voor het hoofdkantoor in Geel, tussen 9 en 17 uur.

Voordelen
Het grote voordeel van werken op afspraak is dat je niet hoeft te wachten tot het je beurt is en dat er op voorhand kan meegedeeld worden welke documenten je zeker moet meebrengen. Bovendien zijn onze medewerkers op de hoogte van wie er die dag langskomt en voor welke materie. Zo kunnen ze zich al voorbereiden om je sneller en beter van dienst te zijn. Ook kunnen we meer privacy aanbieden.

Hoe?
Uiteraard kan je alleen een afspraak maken voor zaken die niet dringend zijn en dit voor het hoofdkantoor, Stelenseweg 92 in Geel. Afspraken kunnen vastgelegd worden tussen 9 en 17 uur. Je kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 014 56 47 03. Dit kan ook aan het loket op het hoofdkantoor. Je kan hiervoor ook een mail sturen naar to@pzglm.be. Vermeld hierbij zeker je naam en voornaam, waarover het precies gaat en je telefoonnummer. Iemand van het team onthaal contacteert je om een datum en tijdstip af te spreken.

Wijziging openingsuren vanaf 1 januari
Vanaf 1 januari veranderen de openingsuren van het hoofdkantoor in Geel. Het hoofdkantoor zal vanaf dan op weekdagen open zijn van 7 tot 20 uur en tijdens weekends, feest- en brugdagen van 8 tot 20 uur. Vrijdag 2 januari is een brugdag. Op deze dag is het hoofdkantoor dus open van 8 tot 20 uur.