U bent hier

Bikken en biken rond Geel : gezinsfietstocht met culinaire tussenstops onderweg

Geel
24.04.2018 - 10.25u
Door: Mark Jaspers

Op zondag 27 mei organiseren de landelijke gilden van het gewest Geel hun jaarlijkse fiets- en smulevenement Bikken en Biken, een gezinsfietstocht met culinaire tussenstops onderweg.

Het aperitiefhapje wordt geserveerd op de startplaats. Op de tussenstops geniet je van een heerlijk soepje, een vleesgerecht en echte Belgische friet. Nadien volgen nog twee desserts. Alle gerechten worden aangevuld met bijbehorende drankjes. Alles zit in de prijs begrepen.

De verkeersveilige fietswegen leiden je door het platteland voor een tocht van 38 km. Je start en eindigt aan de inkomhal van de Thomas More Hogeschool (Kleinhoefstraat in Geel). Vertrekken kan tussen 10 en 13 uur. Iedereen wordt ten laatste om 18 uur terug op de vertrekplaats verwacht.

Er zijn eveneens kaarten verkrijgbaar bij Toerismehuis De Waag, Markt 1 te 2440 Geel (014 56 63 80).

Deelnemen kost 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 3 jaar fietsen gratis mee. Een deel van de opbrengst gaat naar de ontwikkelingsorganisatie Trias.

Inschrijven is verplicht en kan tot dinsdag 22 mei door overschrijving op BE23 7330 4148 3391 (landelijke gilden gewest Geel) met vermelding van het aantal volwassen + het aantal kinderen jonger dan 12 jaar.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto