Zondagavond werd in San Marco Village Schelle de nieuwe Misses Glamour International 2014 verkozen. Het werd een schitterende avond met een fantastische show waarin alle kandidates het beste van zichzelf gaven.  Ze toonden het publiek hoe ze als vrouw geëvolueerd zijn doorheen de voorbije 3 campagnemaanden. Eén voor één straalden ze en lieten ze duidelijk merken dat het Misses Glamour verhaal zo veel meer is dan een doorsnee Miss-verkiezing.

Het kroontje ging verdiend naar Birgit Berghmans (Geel), eerste eredame werd Cindy De Tandt (Elst), 2e eredame Peggie Gielens (Mol).

De show werd een topevenement met prachtige défilés, boeiende verhalen en swingende choreo’s. De voorbije maanden werden de dames dan ook klaargestoomd voor deze show door o.a. Lise Dhondt (choreografie), Christophe Stienlet (mediatraining) en Ollivier Willaert (workshop “etiquette”). 

De prijs “etiquette” ging naar Griet Van Nueten (Morkhoven).  Inge Gijs (Berendrecht) won de prijs voor “meeste Facebook-likes” en Cindy De Koster (Rumst) werd verkozen tot meest fotogenieke kandidate.

Redactie en foto's Esther Engels - Photography Dave - Luc Coppens / Nnieuws.