U bent hier

Bistro De Regio trakteert

Westerlo
11.03.2019 - 12.03u
Door: Mark Jaspers

Businesscenter De Regio in Westerlo opent de deuren voor zijn bistro, Bistro De Regio, op zaterdag 23 maart van 10 tot 18u. Iedereen is welkom en wordt getrakteerd op animatie én een proevertjeswandeling door het menu.

De opendeurdag wordt gekoppeld aan twee winacties. Tegelijkertijd kunnen geïnteresseerde eenmanszaken of bedrijven die dag ook een kijkje komen nemen: Businesscenter De Regio heeft immers tal van flexkantoren én een seminarieruimte voor 50 personen ter beschikking.

23 maart: opendeurdag Bistro De Regio

Businesscenter De Regio, dat op 17 december 2018 officieel in gebruik genomen werd, organiseert op zaterdag 23 maart een opendeurdag van haar gezellige bistro: Bistro De Regio. Alle aanwezigen worden tussen 10 en 18u getrakteerd op een proevertjeswandeling door het menu. Op die manier kan iedereen kennismaken met het lekkers dat de bistro dagelijks te bieden heeft.

Tussen 12 en 16u kunnen aanwezigen een selfie nemen met Familie-acteur Jan Van den Bosch en genieten van de kunsten van Martijn Spaepen, Belgisch kampioen goochelen, die zowel jong als oud(er) begeestert met close-up goocheltrucs.

Om 15u30 maakt acteur Jan Van den Bosch de winnaar bekend van de Tenerife wedstrijd, die loopt sinds maandag 4 maart. Diegene die op 22 maart om 8u 's ochtends het meeste likes heeft op zijn of haar selfie, genomen in Bistro De Regio, wint een reis naar Tenerife voor 2 personen.

Diegenen die op 23 maart tussen 12 en 16u een selfie komen nemen met acteur Jan Van den Bosch, Bistro De Regio op Instagram en Facebook liken en hun foto op Instagram of Facebook delen en #BistroDeRegio taggen, maken kans om een ontbijt voor twee personen in Bistro De Regio te winnen. Diegene met het meeste likes op zijn of haar selfie op vrijdag 29 maart om 8u 's ochtends wint het ontbijt.

Business meets pleasure

De opendeurdag van 23 maart is eveneens een kans voor geïnteresseerde ondernemers die op zoek zijn naar een flexkantoor om Businesscenter De Regio te leren kennen. De slagzin van het Businesscenter is immers: 'Where business meets pleasure'.

Het Businesscenter verhuurt tal van flexkantoren en beschikt over vergaderruimtes en een seminarieruimte voor 50 personen. Het Businesscenter werkt ook met lidmaatschappen, die tal van voordelen bieden aan de ondernemers die erop intekenen. Meer info: info@bcdr.be.

Dirk Van Houdt, vennootschapspartner van Businesscenter De Regio: "Maar we organiseren voor ondernemers ook events zoals netwerkontbijtsessies en -avonden en opleidingen. Ons doel is de lokale ondernemers te informeren, te helpen met hun business development en het uitwisselen van best practices."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto