Op zaterdag 7 en zondag 8 januari wordt in Oostende het BK veldrijden gereden. Op Nnieuws blikken we een ganse week op dit BK veldrijden vooruit. Met Sanne Cant, Arne Van den Broek, Wout Van Aert, Ellen Van Loy maakt het Neteland kans op heel wat kampioenen.

Vandaag presenteren we de map van het parcours. Met een parcours rond de Wellingtonrenbaan in Oostende, een spectaculaire hangbrug over de kustweg die de renners naar het strand brengt... het BK veldrijden wordt een topper.

Bij de vrouwen doet de Herenthoutse Ellen Van Loy een gooi naar de begeerde driekleur. In Baal eindigde Ellen 2e en ze is goed op dreef. Kan ze eindelijk Sanne Cant van de troon stoten?

De supportersclub van Ellen Van Loy legt een supportersbus in. Die vertrekt zondag om 8.45u in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg en maakt ook een stop op de Markt in Herenthout. Wie mee wil kan zijn tickets in voorverkoop aanschaffen aan 16.5 euro i.p.v. 25 euro ter plaatse. Voor de bus betalen leden van de supportersclub 5 euro, niet-leden 10 euro.

Alle info krijg je via SupEllenVanLoy@gmail.com.