Bleckmann is trots te melden te zijn geselecteerd voor het afhandelen van het logistieke proces voor Masks for Belgium. Zowel B2C- als B2B- klanten kunnen dozen van vijftig mondmaskers bestellen waarbij Bleckmann zorgt voor een vlotte logistiek en een levering binnen twee werkdagen.

Waar in februari, maart en april mondmaskers nog schaars waren door de grote vraag ernaar als gevolg van het snel verspreidende Covid-19-virus, is dit niet langer het geval.

Door het opzetten van nieuwe productiefaciliteiten neemt de productie ervan in rap tempo toe. Masks for Belgium biedt iedereen - van consumenten tot bedrijven - de mogelijkheid om online gemeenschapsmaskers te bestellen. Daarnaast doneert de organisatie € 1, - aan Belgische zorginstellingen voor elke bestelde doos.

De expertise van Fashion- en Lifestyle Logistics geeft de doorslag
Masks for Belgium kiest voor logistieke ondersteuning door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics vanwege haar expertise in e-fulfilmentprocessen.

Bleckmann is gespecialiseerd in het bedienen van de marktsegmenten voor mode- en lifestylemerken waarin timing en flexibiliteit essentieel zijn. Masks for Belgium garandeert zijn klanten een snelle levering: een bestelling die voor 15.00 uur is geplaatst wordt binnen twee werkdagen in België bezorgd.

Om deze belofte waar te maken, past Bleckmann beproefde pick-and-pack oplossingen voor mode- en lifestyleproducten toe. De Local Hero-partners van Bleckmann in België ondersteunen het hele proces.

Kwaliteitsmaskers

Masks for Belgium produceert kwalitatief hoogwaardige drielaagse mondmaskers, licht van gewicht, comfortabel, hypoallergeen en gemakkelijk om door te ademen. De mondkapjes worden geleverd in de kleur blauw en hebben een hoge deeltjesfiltratie efficiëntie van minstens 95% BFE.

De buitenlaag is van niet-geweven stof en het materiaal van de binnenlaag van een gesmolten geblazen stof. De mondmaskers hebben een afmeting van 175 mm (breedte) bij 95 mm (hoogte).

E-fulfilment operatie in volle gang

Bleckmanns e-fulfilment-werkzaamheden voor Masks for Belgium zijn in volle gang. Philippe Desmedt, Sales Manager bij Bleckmann: "We zijn verheugd Masks for Belgium te ondersteunen met onze e-fulfilment-expertise. Samen kunnen we een bijdrage leveren aan de bestrijding van de verspreiding van corona."

Masks for Belgium vult aan: "Dankzij de samenwerking met Bleckmann kunnen we onze klanten de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden. Met haar high-performance logistieke systeem draagt Bleckmann bij aan onze productieketen door het elimineren van tussenpersonen in het transport tussen fabriek en eindgebruiker."

Over Masks for Belgium

Masks for Belgium is het initiatief van een Belgisch bedrijf dat, in een uitzonderlijke context, besloot zijn productieapparaat aan te passen om mondmaskers te leveren aan een land dat ze niet had, en dit voor een zo competitief mogelijke prijs.

Als gevolg daarvan heeft het meer dan twee maanden lang miljoenen maskers geleverd aan zowel ziekenhuizen als verpleeghuizen. Het doel is om ze zo snel mogelijk beschikbaar te stellen aan de hele bevolking.

Om de mensen en ziekenhuizen in nood te helpen, heeft Masks for Belgium tienduizenden medische mondmaskers en medische kleding geschonken aan gemeenschappen in heel België.

Masks for Belgium doneert ook € 1,- aan Belgische ziekenhuizen voor elke verkochte doos om hun inspanningen te ondersteunen.

Ga voor meer informatie naar https://masksforbelgium.com