Van vrijdag 6 tot en met zaterdag 14 september presenteert Blok Projects Winsol  tijdens hun opendeurdagen de allerlaatste hi-techsnufjes voor de volledige automatisering van uw rolluiken,  zonwering,  gordijnen,  poorten,  verlichting.  Simpel.  U kan met de app van Somfy Tahoma langs uw smartphone of Ipad op afstand, vanop uw werk of in uw wagen, of op reis uw woning managen. 

Blok Projects is exclusief verdeler voor de regio van Somfy Tahoma. In de toonzaal kan u zelf de knappe app testen en uitproberen (zie foto).  Gewoon doen.  Bekijk nu al de Youtube-video : eenvoudig toch, en u hebt een gevoel van controle en veiligheid.  Waar en wanneer u het wil controleren.

Corradi outdoor living 

Verleng zelf de seizoenen.  Met  Corradi kan u veel langer buiten genieten op uw terras.  Blok Projects is trouwens benoemd als Corradi ambassadeur voor de regio.  Vraag bij uw bezoek tijdens de opendeur naar een demo. U gaat versteld staan wat kan.

Blok Projects denkt constant met u mee over uw veiligheid : actie brandkasten

Bij aankoop van een huisbeveiliging ter waarde 1.000 euro excl. montage en BTW ontvangt u helemaal gratis een stevige kluis met met een waardeberging van 2.500 euro en een brandwerendheid van 60 minuten. Deze actie is geldig tot einde november.   Op die manier kan u veilig het eindejaar in.  Trouwens de 'topperiode' voor inbraken. Op de totale som kan u ook nog een federale premie tot maximum 750 euro genieten.   Blok Projects bezorgt u graag alle info.

Blok Projects in de St.-Waldetrudisstraat 34, Herentals, tel. 014-21 37 00  info@blok.be : opendeur tot en met zaterdag 14/9.  Een absolute aanrader.  Vraag ook naar uw Winsol-herfstkorting-cheques. 

Het team van zaakvoerder Marino Bernardon ontvangt u met vrijblijvend advies op maat, garandeert een uitstekende service, en zorgt voor uw veiligheid, het extra genieten van uw terras en de controle over uw woning op afstand langs de app van Somfy Tahoma.  Vier in één.   Op de foto : zaakvoerder Marino Bernardon & team / Nnieuws Guy Verellen /ad.