WTC Platten Tuub uit Herenthout pakt uit met een heuse naaktkalender
t.v.v. VZW Join2Bike. Dit alles in het kader van de Music for life-actie van
Studio Brussel.

Tot en met 22/12 kunnen de kalenders, waarop 20 renners van de club zichzelf 'artistiek' blootgeven, voor amper €10 gekocht worden bij de leden zelf, in café Bar-Baar of dagbladhandel 't Krantje te Herenthout. Ook tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op 9/12 in de

Herenthoutse Jodenstraat zal men deze collectors-items kunnen bemachtigen op de stand van de WTC. Het idee ontstond tussen pot en pint op fiets-weekend met de groep, maar werd al snel een serieuze onderneming. Geheel in de eigen stijl van de jeugdige club en ludieke visie op het fiets-gebeuren, werd het concept bedacht en de retro-vibe bepaald.

Lokale fotografe Elly Van Herck werd aangesproken voor de foto's en enige esthetische tips. Het resultaat is een frisse kalender van hoogwaardige kwaliteit, waar we meer dan trots op zijn.

Door middel van de actie wil de club VZW Join2Bike steunen. Een Leuvense organisatie die o.a. aangepaste fietsen en handbikes ontleent en fietstochten in groep organiseert voor andersvaliden. Het principe dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen de wielersport te beoefenen sprak ons aan en is nauw aan te sluiten bij de oorsprong van de eigen club. Hun motto "don't limit their challenges, challenge their limits" past dan ook perfect bij het idee achter WTC Platten Tuub.

Op 23/12 zal de club dan, per fiets uiteraard, naar de Warmste Week trekken om het resultaat van de actie aan de 3 presentatoren bekend te maken.
Op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/wtcplattentuub kan u terecht voor meer info en contact voor bestel-opties.