Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BOB-actie : 4 bestuurders onder invloed van alco

politie wodca
530 chauffeurs heeft het verkeersteam van politie Regio Turnhout gisteren in de loop van de dag bij een winter-BOB-actie gecontroleerd langs de Tielensteenweg en de Pastorijstraat in Kasterlee en de Heilaarstraat in Beerse.
 
Van alle gecontroleerde chauffeurs hadden er 4 te veel gedronken. Zij moesten hun rijbewijs voor 3 uur inleveren en kregen een onmiddellijke inning.
 
Er werden ook 2 chauffeurs gecontroleerd op het rijden onder invloed van drugs. Bij de ene was de test negatief, de andere testte positief op het gebruik van cannabis. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.
 
De politie schreef ook nog 2 boetes uit voor het niet dragen van de veiligheidsgordel en beboette ook één chauffeur omdat hij een kindje vervoerde zonder dat in een kinderzitje te plaatsen. Tot slot werd er ook 1 fiscaal proces-verbaal opgesteld voor een chauffeur die al geruime tijd in ons land is ingeschreven, maar desondanks toch hier nog blijft rondrijden met een buitenlands kenteken. Dat mag slechts in een beperkt aantal gevallen, maar daar voldeed deze chauffeur niet aan.
politie wodca

Deel dit artikel