U bent hier

Bob Dylan speelt concert met 3 cd's in Lotto Arena

Internationaal | Neteland | Vlaanderen
25.04.2017 - 08.09u
Door: Peter Caers

Bob Dylan heeft maandagavond zoals door de fans verwacht werd een prima concert gespeeld in de Lotto Arena. Met zijn band trakteerde hij het publiek op rock, blues en jazz. De songs waren tot de milimeter af en de klank was glashelder. Veel werk uit zijn recente cd's, een driedubbelaar.

Verrassend in de act was de cover van 'Melancholy Mood' van Frank Sinatra.

Het concert werd te pas en te onpas verstoord door securitymensen die overal waar een smartphone beelden van het concert nam, direct ingrepen.

Security first of music first?

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto