U bent hier

'Bob Peeters gaat/moet KVC Westerlo in 1e klasse houden '

Westerlo
27.11.2015 - 15.55u
Door: Peter Caers

Bob Peeters is een gelukkig man en blijft een gretig voetbaldier. Een dag na zijn aanstelling leidde Bob vrijdag de troepen in 't Kuipke. Bob Peeters verraste bij zijn aanstelling.  Peeters: "Ik kende de spelers van KVC Westerlo al. Ik had ze nog voor de thuiswedstrijd tegen Lokeren gescout en met Lokeren kwamen we hier winnen...  

"Ik heb een goed gesprek gehad met manager Herman Wijnants en daarna is de bal snel aan het rollen gegaan. Enkele weken na mijn ontslag bij Lokeren is het snel weer beginnen kriebelen en ben ik opnieuw intens wedstrijden beginnen volgen.

"Mentaal ben ik opnieuw klaar voor deze uitdaging", vertelt Peeters na zijn tumultueuze vertrek uit het Waasland. "Het is daar niet helemaal netjes afgelopen, maar de vele steunbetuigingen hebben het verwerken alleen maar makkelijker gemaakt.

De volgende training en wedstrijden ga ik zien welk vlees ik in de kuip heb."

Punten welkom

Bob Peeters en KVC Westerlo staan voor drie belangrijke wedstrijden. Zondagavond komt KV Oostende op bezoek in 't Kuipke. Volgende week woensdag is er de bekerwedstrijd tegen Antwerp en in het weekend daarna trekt KVC Westerlo naar OH Leuven.

Of Bob Peeters versterkingen wil? Kan hij nu nog niet zeggen. De club moet toch een maand wachten om eventuele versterkingen te doen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto