Dit weekend opent 'de BarRr', de vernieuwde cafeteria aan de ijspiste van Sport Vlaanderen. Herentalsenaar Bob Tegenbos (39) is de kersverse uitbater.   De nieuwe naam 'de BarRr' heeft een hoofdletter R, die refereert naar Rob Goris die bij iedereen die sportminnend is in Herentals en Vlaanderen, in gedachten verder leeft.

Een blije waard Bob Tegenbos : 'De vernieuwde cafetaria gaat vanaf deze week vroeger open.  Tijdens het weekend al om 8u, in de week om 10u. We sluiten afhankelijk van de matchen op het ijs of in de sporthal. 

Vanaf nu tappen we ook Jupiler, 'sporters weten waarom'.  'de BarRr' presenteert ook de betere sportkeuken met pastas, croque's en binnenkort ook lekkere kazen van Van Eccelpoel.'

'Bij de HYC-matchen speelt een bekende dj, is er Jupiler-animatie, een Jägermeister-iced stand, en de gekende tapwagens van Drankenhandel Verreydt uit Noorderwijk. 

Ook kunnen  feestjes in 'de BarRr'.  In samenwerking met Sport Vlaanderen kan je vanaf 10 kinderen de ijspiste gebruiken, en daarna een lekker hapje met drankje nuttigen.  Onze cafetaria is zeker kindvriendelijk.  Er komt nog een uitgebreide kinderhoek en er is overal wifi, o.a. voor de kids die met hun tablet willen surfen. Ik ben gehuwd met Katleen en heb 4 kinderen.

De BarRr wintersportbar is open van 15 september tot 15 april.  Iedereen is welkom, alle sportclubs, alle supporters.   Aansluitend opent in de lente de vernieuwde tennischalet 'de Zomerbar BarRak'.  De hoofdletter R in de benaming refereert ook naar Rob Goris,' besluit een dynamische Bob Tegenbos.

Geert Verreydt, zaakvoerder van Drankenhandel Verreydt Noorderwijk : ' We zijn heel blij dat Bob de zaken met visie aanpakt.  Dat is goed voor iedereen : de sportclubs, HYC, Sport Vlaanderen en de massa gasten van het sporthotel.  Onze leveranciers gaan zeker de uitbating van de cafetaria én van de tennischalet extra ondersteunen.  We wensen Bob veel succes.'   

'Sport Vlaanderen zeer tevreden met Bob, de dynamische nieuwe uitbater'

'We hebben alleen maar positieve reacties gekregen over de prima uitbating van de tennischalet sinds 1 augustus. Onze klanten, de sportclubs, en de massa gasten van ons druk bezet sporthotel waarderen de professionele inzet van Bob Tegenbos,' weet Renilde Beyens, centrumverantwoordelijke Sport Vlaanderen Herentals.

'De sporters hebben allemaal  hun weg teruggevonden naar de tennischalet.  Bedoeling is dat onze klanten zich goed voelen in en rond ons centrum. Trouwens onze infrastructuur ligt aan het immens populaire fietsknooppunten-,  mountainbike- en wandelnetwerk

Dus dat brengt veel sportieve mensen bij mekaar die ook van het leven willen genieten bij een gezellig drankje of hapje,' onderstreept Renilde Beyens,  Sport Vlaanderen Herentals.

Guy Verellen / beelden NNieuws - ontwerp logo Alwagraafis®