U bent hier

Bobbejaanland heropent : 'Mondmaskers in rollercoasters, covid-hulplijn en groene stippen'

Kasterlee | Kempen regio
30.06.2020 - 10.35u
Door: Herman Gezelle

'Aanschuiven op groene stippen en mondmaskers opzetten in rollercoasters, zijn belangrijke maatregelen die we vanaf morgen nemen om alles veilig te laten verlopen', zegt Peggy Verelst, woordvoerder.

'Bezoekers kunnen ook een speciale Covid-lijn bellen als ze iets verkeerd opmerken',

'We kiezen er zelf voor om voorlopig maar 20% van de normale capaciteit toe te laten in het domein. Bezoekers moeten op voorhand online een ticket reserveren en betalen.

Zonder ticket naar Bobbejaanland afzakken, heeft dus absoluut geen zin.

Aan de ingang staan groene stippen op 2 meter afstand van elkaar. 'Op zo'n stip mag je met maximaal 5 personen uit je eigen bubbel staan', onderstreept Peggy Verelst van Bobbejaanland.

'Er zijn 2 kassa's open voor mensen die een speciaal tarief of een ledenkaart hebben. Voor de ingang plaatsten we 2 aparte kassa's waar de mensen voor de eerste keer hun ticket moeten laten scannen. Daar moeten ze hun handen al ontsmetten. Aan de toegangspoort zelf moet je je toegangsbewijs opnieuw inscannen.

Wacht op de groene markeringen die je kan vinden in alle wachtrijen zowel van resto / pos / als attracties. Ze staan op 2 meter van elkaar.

We vragen om max. met 5 leden uit hetzelfde gezin plaats te nemen op de stip en overal 1,5 meter afstand bewaren.

Verplicht handhygiëne voor instap attracties / voor resto of POS bezoek en VOOR entree park. Er staan ook extra handhygiëne – units voor vrij gebruik verspreid in het park.

Zoveel mogelijk contactloos / met kaart betalen.

Verder is er een preventieteam in het park die de bezoekers en medewerkers graag verder helpen met vragen / opmerkingen waardoor we garant kunnen staan voor een veilige daguitstap.

Deze namiddag zal er een COVID info pagina online staan met nog meer uitleg over alle maatregelen.  We zullen er alles aan doen om alles vlot en veilig te laten verlopen', besluit Peggy Verelst.  Foto Johan Temmerman/ Nnieuws.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto