Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bobbejaanland investeert €5 miljoen : nieuwkomer Terra Magma exclusief en véél meer

Bobbejaanland
URL
Over één week is het zover: op zaterdag 1 april opent Bobbejaanland opnieuw de deuren. ’t Plezantste land investeerde deze winter 5 miljoen euro in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. De kers op de taart? Nieuwkomer Terra Magma.
 
Nieuw in seizoen 2023: Terra Magma 
 
Bobbejaanland-klassieker Indiana River werd de afgelopen maanden grondig gerethematiseerd en heropent dit seizoen als ‘Terra Magma’. De baan van de iconische dark ride bleef behouden, terwijl het verhaal en de bijhorende decorstukken volledig vernieuwd werden.

In ‘Terra Magma’ maken bezoekers een spannende rit door het hart van de vulkaan – en worden alle geheimen onthuld. Deze week werden de eerste decorstukken op locatie geleverd. De vernieuwde attractie opent in mei.

Investeringen op vlak van onderhoud én beleving 

Het werk in ’t plezantste land lag deze winter allesbehalve stil. Doorheen het hele park werden grondige onderhouds- en renovatiewerken uitgevoerd om de beleving van de bezoekers op verscheidene vlakken te verbeteren. 

Zo werd de volledige bezoekersparking opgewaardeerd met beveiligingscamera’s, verlichtingspalen, parkeerticketautomaten en digitale wegwijzering. Bezoekers starten hun dag voortaan meteen in de juiste sfeer, met een wandeling door het groen en een plezant deuntje. Zo start het avontuur al vanaf het moment dat ze bij ’t plezantste land arriveren. 

Daarnaast werd ook de Candy Shop aangepakt. De populaire snoepwinkel vooraan in het park werd deze winter vergroot en in een nieuw jasje gestoken. De winkel werd volledig aangekleed met levensgrote stukken in snoepthema. Wie zijn bezoek voortaan start of eindigt met een zoete lekkernij, kan er zijn ogen uitkijken. 

De Saloon, één van de mooiste eventzalen van Bobbejaanland, kreeg deze winter heuse make-over. De unieke locatie werd gerenoveerd met aandacht voor de vele authentieke elementen en respect voor de rijke geschiedenis. De Saloon en de bijhorende Music Hall zullen dit seizoen opnieuw volop gebruikt kunnen worden als een plaats voor shows, events en B2B-evenementen. 

Als laatste doen digitale displays dit seizoen hun intrede in Bobbejaanland. Bezoekers zullen in elke themazone displays kunnen terugvinden met informatie over wachttijden, het parkplan en verschillende promoties. Bij de elf Speedy Pass-attracties zullen de wachttijden in real-time gecommuniceerd worden. 

Entertainment voor alle leeftijden 

Bim is back! Het vrolijke paasklokje strijkt samen met z’n gevleugelde vriendjes opnieuw neer in Bobbejaanland. De kleinste bezoekers kunnen van zaterdag 1 t.e.m. maandag 10 april deelnemen aan een grote paaszoektocht in het park. Wie alle klokjes kan spotten, krijgt een Twister van Ola als beloning! 

Ook SpongeBob en co keren terug naar ’t plezantste land! Van 1 juli t.e.m. 31 augustus kunnen bezoekers opnieuw op de foto met een aantal van hun favoriete Nickelodeon-vrienden. Daarnaast zorgt de “Let’s Party’-show deze zomer voor een plezante portie muzikaal entertainment. 

Halloween 2022 was de beste Halloween in Bobbejaanland ooit. Met maar liefst drie nieuwe spookhuizen werden de bezoekers getrakteerd op een straffer griezelaanbod dan ooit tevoren. Ook in 2023 blijft ’t plezantste land innoveren en verrassen. Achter de schermen wordt al hard gewerkt. Maar aan wat? Dat houden we nog even geheim.'

Bobbejaanland verhoogt dit seizoen de standaard-tickettarieven met €2,00.  Een kind tussen 1m en 1,4m groot betaalt voortaan €41,90 - voor volwassenen €44,90. 'De prijzen zijn online wel goedkoper, zelfs op de dag zelf. Je kan de prijzen steeds checken in onze ticketshop', onderstreept Peggy Verelst Bobbejaanland.

Foto's : Johan Temmerman/NNieuws  en vids 4K interviews met management Peggy Verelst, communicatie en Yves Peeters, algemeen directeur van Bobbejaanland -- en foto's Bobbejaanland.

Bobbejaanland Terra Magma

Bobbejaanland Terra Magma

URL

Olensteenweg 45, Kasterlee, België

Bobbejaanland

Deel dit artikel