U bent hier

Bobbejaanland mag pas op 1 juli open: 'Telleurstelling alom, wel eindelijk perspectief'

Kasterlee | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
04.06.2020 - 00.48u
Door: Herman Gezelle

Bobbejaanland mag op 1 juli eindelijk weer de deuren openen. 'Terwijl de pretparken in de buurlanden al een tijd open zijn', zucht CEO Yves Peeters.

'Bovendien start het pretpark op in het midden van het hoogseizoen en dat is niet zo evident.  'We zijn wel tevreden dat er eindelijk perspectief is, maar anderzijds hadden we echt gehoopt dat we al in juni konden openen.

De Efteling is al sinds 20 mei volop open, net als andere pretparken in de buurlanden. We volgen dus pas 6 weken later. Als we in juni mochten openen, konden we bovendien enkele testdagen inlassen.

Nu moeten we opstarten in het midden van het hoogseizoen.  Spijtig.'  Op de foto : CEO Bobbejaanland Yves Peeters en Peggy Verelst communicatie Bobbejaanland / Foto Johan Temmerman / Nnieuws archief.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto