U bent hier

Boeiend nieuw boek van Luc Vos 'Dappere Kleine Maan'

Kempen regio | Vlaanderen | Westerlo
06.04.2015 - 14.44u
Door: Herman Gezelle

Begin deze maand verscheen 'Dappere Kleine Maan', het tweede deel in de 'Millésime Sardine' trilogie van de Westelse auteur Luc Vos.  Luc Vos : 'Na de helemaal uit de hand gelopen undercover-operatie in 'Millésime Sardine' wordt inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie het voorwerp van een Intern Onderzoek. Wat is er echt gebeurd op die fatale dag in het appartement? Anne herinnert het zich eerst niet meer. Ze heeft een black-out en kan de harde waarheid niet onder ogen zien.

Langzaam komen de herinneringen echter terug en begint ze zich vragen te stellen of het onderzoek wel goed gelopen is. Zijn de juiste vragen gesteld, de juiste mensen onderzocht?

Meer nog, is de dreiging voorbij? Alle tekenen wijzen erop dat dit niet het geval is. De realiteit vertelt hen nog sneller dan ze zelf kan vatten dat het nog maar net begonnen is.

In 'Dappere kleine maan' probeert Anne een antwoord te zoeken op de onbeantwoorde vragen van deel één van deze serie: 'Millésime Sardine'. Enkel om nog meer vragen op haar pad te vinden.'

Dit boek is te verkrijgen bij Apple, Amazon, Smashwords ea als e-book of bij Lulu als gedrukt boek.  Foto Leo Brouwers / NNieuws.

Meer info op www.lucvos.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto