U bent hier

Boeiende najaarslezingen bibliotheek Neteland

Grobbendonk | Herentals | Herenthout | Olen | Vorselaar
29.07.2019 - 09.57u
Door: Mark Jaspers

De bibliotheken van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar werken onder de naam 'Bibliotheek Neteland' al een tijdje nauw samen. Jaarlijks organiseren zij samen een lezingencyclus rond een bepaald thema.

In het najaar staan de lezingen in het teken van evoluties in onze maatschappij.

Iedereen is van harte welkom om de lezingen bij te wonen.

Op de agenda:

24 september om 20.00 uur in de bib van Olen, Oevelseweg 24:  Europaspecialist, politicoloog en hoogleraar Hendrik Vos over Europa

4 oktober om 20.00 uur in de bib van Herentals, Gildelaan 13:  Bioloog Hans Van Dyck over gezondheid als ecologisch concept

23 oktober om 19.30 uur in gemeentelijk ontmoetingscentrum Ter Voncke, Vonckstraat 17 Herenthout: Journalist Luc Haekens over fake news.

14 november om 20.00 uur in de bib van Grobbendonk, Astridplein 3: Verkeersexpert Hajo Beeckman over Vlaanderen in de knoop

27 november om 19.00 uur in LDC Sprankel!, Nieuwstraat 13 Vorselaar:  Klinisch psycholoog en psychoanalyticus Paul Verhaeghe over gestoorde maatschappij, gestoorde individuen.

Inschrijven voor een of meerdere lezingen kan sinds 15 juli bij een van de deelnemende bibliotheken of via www.nete.land/lezingen. Deelnemen kost vijf euro per persoon per lezing.

De najaarslezingen zijn een samenwerking van de bibliotheken van Neteland, Vormingplus, Uitstraling Permanente Vorming vzw en het Vlaams Fonds voor de Letteren.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto