In zijn boek '50 jaar in het spoor van de sport' blikt Rudy Nuyts terug op een halve eeuw sportjournalistiek. In twintig hoofdstukken schetst de auteur zijn loopbaan als reporter.

Het boek telt 200 pagina's en wordt uitgegeven door de Kamer voor Heemkunde in samenwerking met de dienst erfgoed. Tot en met 9 mei kan je het boek bestellen aan voordeeltarief (18 euro), nadien betaal je 20 euro.

Grote namen passeren de revue waaronder Wilfried Van Moer, Karel Cornelissen, Johan Vanarwegen, Lei Clijsters en Nico Claesen. Maar niet alleen het voetbal komt aan bod.

Wat denk je van Herman Frison, Wilfried Peeters of André en zoon Tom Boonen? Haast geen enkele sport ontsnapte in die jaren aan de pen van de auteur die zijn verhaal illustreert met tal van artikels en bijzondere foto's.

Boek bestellen?

Bestellen kan:

· door storting op rekeningnummer BE02 0011 7961 1340 van vzw Kamer voor Heemkunde of

· via archief@gemeentemol.be of

· dienst erfgoed – Kamer voor Heemkunde, 014 33 09 70

Prijs? 18 euro bij voorintekening tot en met 9 mei 2021. Nadien betaal je 20 euro.

Afhalen of verzenden?

Het boek wordt in Mol thuisbezorgd vanaf 29 mei. Het kan vanaf dan ook afgehaald worden op de dienst erfgoed in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 (2de verdieping) tijdens de openingsuren.

Meerprijs bij verzending bedraagt 6 euro. Het boek is vanaf 29 mei ook te koop in Standaard Boekhandel (Statiestraat) en Perswinkel 't Pleintje (Ginderbroek).