Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boeken.cafébeurs op Wapenstilstand met pak lokale auteurs in Hotel Karmel : aanrader

Boekenbeurs Karmel

Vrijdag 11 november kan iedere boekenliefhebber terecht bij Hotel Karmel voor de 1e editie van ‘Boeken.cafébeurs’. Willems Uitgevers/Sportumi en het platform boeken.café zorgen voor een prima programma.

Met workshops, boekvoorstelllingen en themagesprekken presenteert ‘Boeken.cafébeurs’ in Herentals vrijdag heel wat variaties. Tussen 11u en 18u  kan je in Hotel Karmel terecht.

Mini-boekenbeurs

Het gaat om lokale auteurs die hun boeken te koop aanbieden. De auteurs gaan aan tafel en nemen deel aan boeiende gesprekken over actualiteit. Het fenomenale wielerjaar van onze Vlaamse wielrenners en het nakende WK in Qatar staan op de agenda.

Literatuur die extra aandacht verdient

Auteurs Yves Brocken (Een dag uit het leven van Remco Evenepoel), Guy Van Den Langenbergh (Wielersnapshots), Francois Colin (Gouden Generatie van de Rode Duivels), Bart Lamers (WonderWout) en Raf Willems (111 legendarische voetbalhelden sinds 1920) praten over het sportgebeuren in ons land.  Ook niet-sportliefhebbers komen aan hun trekken.

De bekende auteurs Filiep Bataillie, Lea Witvrouwen, Iris Fiorine, Ben Deckers en nog vele anderen komen spreken over hun recente schrijfwerken. 

Ook komt de literaire wandeling Bloem in Thals met heel wat juweeltjes aan bod.

Dat is slechts een greep uit wat er vrijdag te beleven valt. Er staan ook workshops op het programma.

Een absolute aanrader. (lb)  Foto rr.

Boekenbeurs Karmel

Deel dit artikel