Het Davidsfonds Noorderwijk-Morkhoven houdt op dinsdag 1 november haar jaarlijkse boekendag.  Deze wordt georganiseerd in de Parochiezaal van Morkhoven van 10 tot 19u.   Heemkring Nortrevic pakt uit met hun sterkhouder: genealogie, en de schaakclub organiseert haar traditioneel tornooi.

Jos Vermeulen : 'Onze afdeling werd dit jaar 50 en brengt daarom een visueel en auditief overzicht van haar bestaansgeschiedenis. Voor 5€ kan overigens een interessante brochure daaromtrent mee naar huis nemen.

Onze Davidsfondsleden kunnen inzage nemen in het ruime boekenpakket en hun lidmaatschap vernieuwen. Dit boekenpakket onderging het voorbije jaar een metamarfose.

Davidsfondsuitgeverij en WPG Uitgevers sloegen immers de handen In elkaar en staan borg voor een breder aanbod boeken. Onze afdeling wil actueel blijven en vervangt in het restaurant haar lekkere pannenkoeken door heerlijke verwenbordjes.  

De jaarlijkse hoofdactiviteit heeft plaats in de Parochiezaal van Morkhoven op dinsdag 1 november tussen 10 en 19u. Wees welkom!'

Groene Planeet

Dinsdagnamiddag is er om 16u de proclamatie van de jaarlijkse opstelwedstrijd de junior-journalistwedstrijd. De kinderen schreven een opstel over ‘Hoe groen is onze blauwe planeet’.