U bent hier

Boeklancering 'Mees en de magische poort' van Linda Rood

Kempen regio | Vlaanderen
14.11.2019 - 18.52u
Door: Mark Jaspers

Vandaag lanceren we het tweede boek van Linda Rood, getiteld 'Mees en de magische poort'.

Mees voelt zich vaak een beetje anders. Dat maakt hem best verdrietig. Maar dan ontdekt hij een bijzonder geheim over magische poorten naar geluk. 'Mees en de magische poort' is een mooi verhaal over onvoorwaardelijke liefde met eenvoudig te begrijpen vragen, de zogenaamde 'Vragen naar Vrijheid'.

Deze vragen helpen je kind om zich weer gelukkig te voelen wanneer je merkt dat het zich vastbijt in een gedachte over iets waar het bang voor is of boos of verdrietig over is. Dit boek helpt je kind te leren dit soort pijnlijke en beperkende overtuigingen los te laten, zodat de natuurlijke stroom van het leven weer vloeiend zijn weg kan vervolgen. Jan Geurtz schreef het voorwoord van dit prachtige kinderboek.

Dit prentenboek met de 'Vragen naar Vrijheid' biedt niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders een waardevolle boodschap en handreiking tot zelf onderzoek.

Over de auteur

Linda Rood ontwikkelde de baanbrekende methode ‘Vragen naar Vrijheid’ die ze beschrijft in haar boek ‘Het ja-gevoel’. Naast opleidingen en workshops op dat gebied organiseert Linda meditatieve bijeenkomsten, biedt ze individuele begeleiding en schrijft ze voor diverse magazines, waaronder Paravisie, Onkruid en Spiegelbeeld.

Mees en de magische poort is als hardcover verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl en via de boekhandel (en bol.com e.d.).

De kosten bedragen € 13,95.

Nadere informatie: 48 pagina’s, ISBN: 978-94-92066-53-4

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto