Tegen de "ervaren rotten" van Bolderberg die verschillende ex-ere-klassers in hun rangen tellen, haalden "de stoeters" nooit hun niveau. Herenthout geraakte op geen enkel moment in hun spel en telkens haperde er wel ergens iets.

Reeds vanaf de eerste punten, 2 receptiefouten en 1 servicemisser, (4-1) moest Herenthout achter te feiten aanlopen. Bolderberg kwam vooral blokkerend sterk voor de dag en liet zich zelden op een fout betrappen. 25-12 was een logisch gevolg.

Ook na de 2e set startte ondanks enkele wissels met hetzelfde spelbeeld. Opposite Palmers werd bij Bolderberg naar de kant gehaald en Herenthout leek te kunnen profiteren om zich terug in de wedstrijd te knokken (16-15) maar in moneytime was het opnieuw Bolderberg dat van de fouten bij Herenthout kon profiteren. 25-21

De 3e set probeerde Herenthout nog een vuist te maken (8-6), maar ook nu heerste het Bolderbergse blok aan het net. 25-17

Bij Herenthout was het enkel De Reyck die enig niveau haalde en dat was duidelijk onvoldoende om de ervaring van Bolderberg aan het wankelen te brengen. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat dit Bolderberg een klasse te sterk was en verdiend de punten thuis hield.