Boomers vs Busters Dialoog over de relatie tussen de naoorlogse generaties, met trendwatcher Herman Konings.

Bommers en Busters Op maandag 19 september om 20 u presenteert CD&V Herentals een boeiende avond met trendwatcher Herman Konings in een van de sfeervolle booghallen van golfclub Witbos in Noorderwijk. Onder de noemer ‘Boomers vs Busters’ gaat de veelgevraagde trendanalist en consumentenpsycholoog in op de verschillen tussen de generatie Babyboomers (de sex-drugs-&-rock-n-roll generatie, thans zeer kapitaalkrachtig én spendeergewillig) en de Busters (de kinderen van de Boomers : de Millennials (18-30 jr) en de Prime Busters (30-45 jr)).

Beïnvloeden

 Hoe beïnvloeden de Millenials, met hun collectieve spirit van ‘sharing & caring’, van Uber en AirBnB, de Babyboomers, niet gewend aan de deelcultuur? De oudste Millennials (dertigers) zijn inmiddels jonge ouders en breken met hun collaboratieve aanpak door de grenzen van de generaties heen.

Ouders en hun (jonge) kinderen zijn steeds meer ‘fellow travellers’ op de wonderlijke reis van het leven, die elkaar kunnen inspireren en enthousiasmeren met werkbare elementen uit hun leef- en beleefwereld.

Een realistisch toekomstperspectief of een droombeeld? Herman Konings, een gedreven en enthousiasmerende spreker, gaat graag in op de reacties van het publiek.

De inkom, inclusief fingerfood en drinks, is gratis. De deuren gaan open om 19 u.