U bent hier

Bos- & natuurloop/wandeling Kom op tegen Kanker brengt €3.560 op : 'Dank aan het team!'

Grobbendonk | Neteland | Vlaanderen
29.02.2020 - 17.15u
Door: Herman Gezelle

Natalie Van Duppen, Sonja Laenen, Louis Hufkens en Dirk Mertens van het  'Team Bosloop KOTK' hadden vrijdag verzamelen geblazen in kantine FC Sportief waar ook hun actie 'Bos & Natuurloop/Wandeling' plaatsvond op 9 december 2019.

'We willen al onze vrijwilligers en sponsors een intens bedankje meegeven', zegt co-organisator Louis Hufkens, notoir marathonloper... 

Louis gaat volgend weekend naar de 300 marathons.

'Door de gewaardeerde hulp en inzet van voetbalclub FC Sportief aan Del Grobbendonk, hadden we een ideale locatie voor onze event voor het goede doel Kom op tegen Kanker. 

De gemeente Grobbendonk met burgemeester Marianne Verhaert gaf ons daarbij ook nog onmisbare logistieke steun.

Het natuurgebied Pidpabossen en de weidse Netevallei zorgden voor een schitterend afwisselend parcours onder een ideale hemel.

Gedragen door de veel helpers en de steun van de sponsors werd het een succes en kregen wij de nodige euro's bij elkaar voor de 100km  'Run Kom op tegen Kanker'.'

€3.560 voor Kom op tegen Kanker : 'Dank aan ons geweldig team!'

'€2.930, samen met de €630 aan giften van mensen met een HART, werd het mooie bedrag van €3.560 naar Kom op tegen Kanker gestort.

Zo is de kogel door de kerk : nu mag ons 'Team Bosloop KOTK' starten op 22 maart in Knokke-Heist voor onze apotheose de 100km Run.
Nog een zware klus, maar door zoveel goede vibes en de steun die we mochten ontvangen het laatste jaar, moet dit lukken', besluit Louis Hufkens fier.

Op de foto : Team “100km Run KOTK” met o.a. Natalie Van Duppen, Sonja Laenen, Dirk Mertens, Louis Hufkens en medewerkers / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto