U bent hier

B&R Bouwgroep start jubileumjaar met 25 aanwervingen

Kempen regio
14.02.2020 - 15.07u
Door: Mark Jaspers

2020 is het jaar waar B&R Bouwgroep haar 25 jarig bestaan viert. Toeval of niet, in de eerste maand van hun jubileumjaar mochten ze maar liefst 25 nieuwe medewerkers verwelkomen in hun groep.

Een record waarmee hun feestjaar op zijn minst gezegd een vliegende start kent. Een record waarmee de daling van het aantal werkzoekende in de Kempen* alvast bevestigd wordt.

De B&R-boom groeit reeds 25 jaar lang gestaag verder

We schrijven 1995, Eddy Bruyninckx en Ravago Plastics NV slaan de handen in elkaar en nemen de aandelen over van de NV Hooyberghs, het bedrijf waar Eddy reeds jaren actief was.

B&R Bouwgroep is een feit, en vanaf de overname, tot op de dag van vandaag, werd er structureel geïnvesteerd in het continu verbeteren van het bedrijfsproces en de uitbreiding van het bestaand productengamma en diensten.

De Kempische Bouwgroep groeide in 25 jaar uit tot een de snelst groeiende bouwondernemingen van België.

Jubileumjaar

25 jaar jong en dat mag/moet gevierd worden. Dit doet de Arendonkse Bouwgroep op 25 april met een groot feest voor alle medewerkers en hun partner. Een feest waarop collega's van alle 23 dochterondernemingen samen zullen vieren wat ze als groep gepresteerd hebben over de afgelopen jaren. Het dak gaat eraf, zoveel is zeker! Almaar een geluk dat de B&R Bouwgroep ook een specialist dakwerken huisvest.
Recordaantal aanwervingen

Met meer dan 115 aanwervingen in zowel 2018 als 2019 beleefde B&R Bouwgroep recordjaren op het vlak van aanwervingen. De eerste maand van hun jubileumjaar ging de Kempische Bouwgroep, met maar liefst 25 aanwervingen, nog een stap verder.

De toon lijkt gezet voor opnieuw een recordjaar, en dat in tijden waarin het vinden van de juiste profielen steeds vaker een uitdaging blijkt. Getuige hiervan is de jobsite (jobs.benr.be) van de bouwgroep die uitpuilt van de vacatures.

Echt goesting om te werken

Het juiste profiel voor een bepaalde job zit hem hoe langer hoe meer niet enkel in het behaalde diploma en de werkervaring die potentiële medewerkers kunnen voorleggen. Uit het juiste hout (of beton) gesneden zijn en bereid zijn om te investeren in je loopbaan, dat is wat loont. Dit zowel voor werkzoekenden, als voor werkgevers.

Sam Daems (Gedelegeerd bestuurder B&R Bouwgroep): "De goesting om straf werk te leveren, dat is wat wij zoeken als fundering bij onze (toekomstige) medewerkers. Daarom investeren we liever in het verder uitbouwen van hun vakmanschap en specialismen, dan in het eindeloos zoeken naar witte raven."

Over B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkers die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto